El trencament d’una ballesta està apunt de costar l’abandonament al KH7 Epsilon Team de Jordi Ballbé

El KH-7 Epsilon Team ha afrontat la seva jornada més complicada en el que es porta de Dakar, ja que un inoportú trencament de la ballesta ha posat en perill la continuïtat a la carrera. L’incident s’ha produït abans de baixar les primeres dunes de l’etapa, a l’alçada del kilòmetre 185 dels 394 que tenia l’especial d’aquest dijous. L’equip format pel pilot

El MAN 6×6 del KH-7 Epsilon Team ha començat molt bé l’etapa, amb bon ritme i encertant la navegació. Fins a la meitat de l’especial tot anava sobre rodes, retallant temps als rivals. Però un fort cop ha trencat la ballesta davantera esquerra. A partir d’aquí tot ha canviat.

L’equip ha mostrat la seva alegria en arribar a la meta. Allà han avisat als mecànics per preparar una nova ballesta, muntar-la durant la nit per permetre la sortida a la sisena etapa, abans del descans. “Hem fet un gran treball, cadascú en el seu terreny, per poder tirar endavant i finalitzar l’especial. Som un gran equip”, ha assegurat Fina Román. Al que ha afegit Jordi Ballbé: “Aquí hem vingut a superar els reptes i aquest ha estat un més”.

El MAN 6×6 del KH7 Epsilon Team on fa de navegant l’andorrà Jordi Ballbé. Foto: KH7 Sport.

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig preparat per disputar els Mundials de Lillehammer ajornats l’any passat
Next post Jiménez Kasintseva a semis de Bendigo

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint