El Vallbanc FC Santa Coloma vol passar ronda

El Vallbanc FC Santa Coloma tindrá aquest dijous la possibilitat de passar ronda si és capaç de derrotar a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella, el FK ISKRA, que va finalitzar en tercera posició la lliga de Montenegro. Els colomencs tindran la novetat de Hamza en el terreny de joc i de l’staff a la banqueta. Albert Jorquera debuta a la banqueta de conjunt colomenc i te com a objectiu “passar ronda”.

El partit començara a un horari poc habitual com són les 19:30, un enfrontament amb els montenegrins que es preveu dur i molt igualat. El conjunt visitant que, igual que els locals, han fet el darrer entrenament en el camp on jugaran aquest dijous, s’han presentat a Andorra amb un bloc molt fort, per la qual cosa es preveu que siguin un equip físic i dur.

Tot i axò, Albert Jorquera ha deixat clar que “pel que hem vist, sabem que és un equip molt físic i dur, que ens presionaran adalt quan perdin la pilota, per la qual cosa hem de tenir clar el que hem de fer”. Jorquera debutarà en un partit d’Europa League i és per awuest motiu que per a ell serà especial “és un partit especial ja que debuto com a primer entrenador en un partit d’Europa League. Tinc moltes ganes i estic molt il·lusionat perquè els nois puguin fer un bon partit”. Al costat de Jorquera hi serà Dani Luque, que torna al club, després del seu pas pel FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jimenez Kasintseva guanya 7-5 i 6-1 a Koussenkova
Next post Canvi d’horaris de Caldea a partir del 14 de setembre