El Vallbanc pot reduir a 1 punt la diferència de l’Inter

El Vallbanc FC Santa Coloma, segon classificat de la Lliga Multisegur té l’oportunitat aquest dijous al vespre de reduir a un punt, la diferència que li porta el líder, l’Inter Club Escaldes si derrota al tercer classificat, la UE Engordany.

Després d’empatar a 1, davant l’Inter, a la jornada 19, els colomencs tenen una nova oportunitat per donar emoció a la primera divisió andorrana. Tot i perdre la primera oportunitat, en empatar i fer que els quatre punts continuessin de marga pels escaldencs, en el partit de la jornada 20, en el camp d’entrenament de la FAF, va saltar la sorpresa. El líder va caure amb molt mala imatge davant la UE Santa Coloma, que tot va dir, va fer un partit molt seriós. Això fa que una victòria del Vallbanc tornés a col·locar emoció a la lliga.

Cal recordar que la jornada 21 serà la darrera de la lliga regular i després hi haurà tres partits de playoff, on els equips inicien la suma amb els punts que han aconseguit a la fase regular. Per aquest motiu és de summa importància aquestes dues jornades que queden de la competició regular.

 

Peu de foto: Imatge del partit entre l’Inter i el Vallbanc FC Santa Coloma de la jornada 19. Crèdit: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Un bon toc d’atenció abans del playoff
Next post 40 ciclistes es citen a la trobada d’iniciació d’Andona