La Copa del Món de velocitat de St Anton (Àustria) ha estat marcada pel temps fins a l’últim moment. Després de tota una setmana modificant el calendari per establir dos supergegants en dos dies, finalment avui, quan la cursa estava a la seva recta final, el fort vent ha obligat a l’organització a donar per finalitzada la competició quan restaven 5 esquiadores per competir, entre elles Cande Moreno.

Amb només 28 dones a la classificació final, les opcions d’entrar entre les 30 millors hi eren bastant clares, però l’aparició del fort vent ha obligat a l’organització a cancel·lar el que quedava de cursa. La suïssa Delia Durrer ha estat la darrera corredora en córrer, mentre que no han pogut finalitzar des del dorsal 47 endavant, és a dir la canadenca Stefanie Fleckenstein, la nord-americana Monica Caill, l’andorrana Cande Moreno, l’eslovaca Rebeka Jancova i l’australiana Greta Small.

La carrera, per contra, ha estat guanyada per la suïssa Lara Gut-Behrami (1.17.26), seguida per les italianes Federica Brignone i Marta Bassino.

Aquesta Copa del Món ha estat marcada pel mal temps. Primer, les males condicions van obligar a suspendre el primer descens, després va passar el mateix amb el segon i ja es va decidir que la cursa de descens del dissabte no es faria i es correria un supergegant, juntament amb el previst inicialment per a avui diumenge, que s’ha celebrat però no completament.

Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post Debut dels “elèctrics” en les GSèries
Next post Cap de setmana amb la Copa Burger King U12 i la Copa Ford U10