El VPC aspira a superar el tercer lloc de la temporada 2019-20

Aquest dijous, la plantilla del primer equip del VPC entrarà en contacte amb la gespa de l’Estadi Nacional. Ho farà de manera individual, amb mascareta i amb distància de seguretat, seguint els protocols de Govern. Així estaran fins que les indicacions permetin poder entrar en contacte físic.

Pel primer entrenador del VPC masculí, es presenta una temporada interessant, sempre que es pugui jugar tota. En Xepi ha analitzat la primera fase dient que “serà una primera volta una mica dura, amb quatre partits seguits i amb els descansos per partits de seleccions que tothom aprofita per descansar i nosaltres tenim els jugadors defensant els colors del país”. Tot i això en Jonatan Garcia explica també que “la segona volta serà molt més tranquila, ja que agafant dos períodes de vacances, cosa que ens permetrà descansar”.

El tàndem Garcia – Kirikashvili recuperarà la tradició de tenir en el primer equip a jugadors argentins. El propi Xepi ho explica dient que “ja la temporada passada vam fixar un i enguany hem fixat dos més”.

Els tècnics de l’VPC volen seguir amb la línia de joc que varen marcar la temporada passada i que tan bon resultat els hi va donar. És a dir, una davantera dinàmica i una línia de tres quarts que trenqui. Això obligarà al jugadors a donar el tot per tot on les transicions de defensa a atac hauran de ser molt àgils.

Amb la temporada 2019-20 finalitzada abans de temps, quan l’equip estava tercer a la Divisió d’Honor d’Occitanie i per tant entrava a la lluita per l’ascens en el play-offXepi i el conjunt de jugadors s’han marcat l’objectiu de “com a mínim igualar la fita, tot i que el que es vol és millorar-la”.

És per aquest motiu que treballaran fort físicament i en aquest sentit la pretemporada és un moment clau. El tècnic andorrà explica que “degut a tots els condicionants, tocarà fer un treball físic individual. Això comportarà que els jugadors patiran una mica, però com sempre dic, patiran ara per no partir després”.

Tant Garcia com Kirikashvili es plantegen fer dos partits amistosos, tot i que actualment està tot enlaire degut a les mesures dictaminades per Govern per prevenir la Covid-19.

Deixa un comentari

Previous post L’Atlètic Club Escaldes estrena nova seu social
Next post Teresa Morató jugarà a primera divisió amb el Rayo femení