El VPC femení tanca la lliga regular sense conèixer la derrota

No ha estat el millor partit de les del Principat, tot s’ha de dir. Però el VPC femení ha aconseguit la victòria 34-24, en el darrer partit de la lliga regular de la primera catalana. El combinat de Dani Raya s’ha presentat a l’Estadi Nacional amb moltes novetats respecte a partits anteriors. El tècnic ha repartit minuts a les jugadores que menys han tingut en aquesta lliga regular perquè així les jugadores agafin experiència de cara a un futur immediat. Les visitants han presentat un equip on dominava a la davantera, això ha dificultat el joc de les locals que s’han vist en dificultats, sobretot, en els primers 20 minuts de joc. A més, en el mà a mà, les andorranes no estaven fines, cosa que permetia al CEU encadenar possessions. Malgrat tot, l’experiència de les locals ha permès marxar al descans amb un mínim avantatge 17-12, però amb unes sensacions no gaire bones.

A la represa, el VPC ha sortit molt més concentrat. Les jugadores han començat a dominar el “tempo” del partit gràcies als canvis portats a terme. La segona i la tercera línia ja dominaven i això s’ha vist reflectit en un marcador que mostra les dificultats que han patit les del Principat, en un partit força travat, però que han tret gràcies a l’experiència i el bon fer.

Carla Micas és placada en un instant del partit davant el CEU. Foto: Carles Alonso.

Deixa un comentari

Previous post Simone Wild, campiona d’Europa de gegant
Next post Primera posició de Martin Canteli, a la categoria U13 Freeski, del Campionat d’Espanya