El VPC masculí presenta les seves tres incorporacions i anuncia dos amistosos a Prada de Moles

Amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria, el VPC masculí ha presentat aquest dimecres les seves tres incorporacions de cara a la temporada 2021-22: Matías Barrera, Cristian Abarca i Pedro Albarado. Tots tres argentins, dos (Barrera i Abarca)  amb experiència en el rugby espanyol i més concretament a la DH B. Pel que fa a Albarado, amb experiència en Federal 1 de França. En definitiva, tres fixatges de luxe que juntament amb Pere Arasans que torna al VPC i entre 6 i 7 júniors que pugen, és la plantilla que ha d’aconseguir l’ascens.

El VPC ha fet oficial que dos dels tres amistosos abans de començar la lliga, els portarà a terme a Prada de Moles, abans que es destrueixi i doni pas a les obrs del nou estadi. Així ho ha reconegut el propi president del club tricolor al dir que “portar el rugbi a Prada de Moles ens serveix per donar opció a que la gent el conegui una mica més, sobretot la gent del pas de la Casa i d’aquesta manera obrim el club a tot el país”. Una bona iniciativa que de ben segur farà que el Comú d’Encamp col·labori amb el club andorrà de l’ovalada per fer-lo més gran. 

El VPC ha planificat tres amistosos. El dia 21 d’agost a les 6 de la tarda a Prada de Moles, el 27 d’agost a les 9 del vespre a l’Estadi Nacional i l’11 de setembre, encara falta per determinar l’hora, davant l’FC Barcelona de la Divisió d’Honor espanyola.

Per aquesta temporada, el VPC contarà amb un pressupost inicial de 200.000 euros, dels quals 77.000 euros són aportats per Govern, en el que ha estat la primera de les convocatòries de subvencions. Aquesta xifra total és superior en 35.000 euros al pressupost de la temporada passada, gràcies a la captació de patrocinadors privats, com han explicat tant el president com el gerent del VPC, en compareixença de premsa. Tot i això, el VPC espera rebre “un bon pessic” a la segona finestra de subvencions que otorgarà Govern a finals d’any per completar un pressupost que s’engrandirà una mica més.

Després d’un estiu “calentet” degut a l’embarcament de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional, els representant del VPC han reconegut que “no hi ha cap problema, amb l’FC Andorra, ja que l’utilització del camp és a hores diferents. Ells entrenen al matí, nosaltres a la tarda”. De la mateixa manera, els representant del VPC han volgut deixar clar que “no cal marxar a un altre camp a jugar, perquè a l’Estadi Nacional hi ha cabuda per tots. El que està clar que els dissabtes al matí l’Escola de Rugbi hi serà, com també es garantitza que tots els equips del VPC disputin les competicions a l’Estadi Nacional”. 

Tot i això, el VPC no tanca les portes per poder entrenar a Ordino, tot i que Dani Raya va deixar clar que “el camp d’Ordino, hores d’ara no està homologat per jugar” una expressió que contradiu el comentari que va fer públicament la Ministra de Cultura i Esports del Govern, Sílvia Riva, en l’acte d’homenatge als esportistes olímpics en el que va dir que “el camp d’Ordino està homologat per jugar tan a rugbi com a futbol”.

 

Deixa un comentari

Previous post Mario Da Cruz es prepara a Madrid
Next post L’FC Santa Coloma ha tornat a la feina