El VPC presenta el seu nou staff del primer i segon equip masculí

El VPC ha presentat aquest dimecres al matí el que serà el nou staff tècnic pel que fa el seu primer i segon equip masculí. D’aquesta manera Xepi Garcia torna a agafar les regnes del primer equip, després del seu “break”. Els mals resultats de l’equip, la falta d’empatia entre jugadors i l’antic entrenador ha passat factura a un grup que s’ha trobat amb sis derrotes, i el que és pitjor una “gran desmotivació”, segons ha indicat el president del VPC, Gerard Giménez.

El màxim mandatari del club tricolor ha explicat que “en Jan ja ens va fer arribar que es plantejava deixar l’equip, ja que veia que els jugadors no tenien confiança amb ell i que no estava del tot motivat”. Giménez va afegir “vam esperar després de l’aturada pel temporal, però després d’una nova derrota ens vam reunir amb la Junta Directiva per prendre la decisió de finalitzar la relació amb el Jan, com també de l’entrenador del segon equip”.

El president del VPC ha confessat que “hem rebut molts currículums d’entrenadors de França per poder entrenar al VPC, en adonar-se que el Jan no seguiria, però crec sincerament que el lloc està fet pel Xepi, una persona que coneix el club, és de la casa i sent com ningú aquests colors que ben segur sabrà il·lusionar de nou als jugadors”.

Per la seva part, Xepi Garcia ha reconegut que “no ha estat una sorpresa, la trucada del Presi, ja que seguia els partits de l’equip, no presencialment però sí per les retransmissions”. Garcia ha afegit “quan vaig veure que em trucava, ja sabia perquè era”. I és que el nou responsable del primer equip del VPC, ja va ocupar el càrrec la temporada passada, va aconseguir un ascens i va estar a punt de fer-ho la temporada passada a Federal 3, si no arriba a ser per la pandèmia. Garcia ha explicat que el seu sí ha estat degut a “les ganes i el cuquet de rugbi que un sempre té”, tot i reconèixer que “m’ho he pensat molt, però l’amor al club i aquestes coses han pesat molt per decantar la balança”.

Xepi Garcia ha volgut fer una primera valoració de la plantilla, tot i que aquest dimecres tindrà el primer contacte amb ell, a peu de camp al dir que “és una plantilla equilibrada, té molt bones individualitats, per aquest motiu quan veus la classificació no deixa de sorprendre’t on està el VPC“. Garcia ha fugit d’objectius i diu que “encara que sembli un tòpic hem d’anar partit a partit. El marge d’error és mínim per no dir cap”. Xepi ha volgut destacar la incorporació de Javi i Sandro com els nous entrenadors del segon equip, al dir que “és molt important la tasca del segon equip. Per mi, no és un bloc diferent del del primer equip, són tots el mateix bloc, però en ser jugadors que per culpa de les lesions no poden jugar els ha de ser més fàcil transmetre l’esperit que ens cal”.

Deixa un comentari

Previous post Esteve: “el primer objectiu era el Tour i aquí estic, no he modificat el calendari inicial”
Next post El judo andorrà aprèn amb Pascal Tayot