El passat cap de setmana, el Palau de Gel de Canillo va acollir la F4 de la Lliga Andorrana d’hoquei gel que la disputaven, el Zockers, Les Angles, els Ràngers i l’Andorra Hoquei Gel.

Les semifinals varen tenir dues cares ben diferenciades. la primera on es va poder veure un bon partit d’hqoeui gel, amb emoció i twnsió a l’hora que es va acabar decantant per Les Angles, per un ajustat 0-1. I una segona cara, molt diferent, a la segona semifinal on el Zockers, va passar per sobre d’un Andorra Hoquei Gel, al derrotar-lo 0-11.

A la final, es va poder veure un gran espectacle en el gel del Palau de Canillo. El Zockers va aconseguir el triomf, per un ajustat 5-4 i d’aquesta manera es proclamava campió de la segona edició de la LAHG. En el partit pel tercer  quart lloc, el Ràngers va derrotar a l’equip del Principat 2-9, quedant així en tercera posició.

 

A la cerimònia de premis, també es varen lliurar guardons individuals. D’aquesta manera, el jugador Víctor Ros dels Ràngers va ser nomenat millor jugador de la competició i Aaaron Carretero, millor porter.

Deixa un comentari

Previous post El NOMADBALL s’imposa tant en categoria masculina com femenina en el Torneig 3×3 Andorra City Fest
Next post Paulo Domingues es proclama campió del 19è Trofeu McDonalds TopKata de Karate