El Zockers es proclama campió de la segona LAHG

El passat cap de setmana, el Palau de Gel de Canillo va acollir la F4 de la Lliga Andorrana d’hoquei gel que la disputaven, el Zockers, Les Angles, els Ràngers i l’Andorra Hoquei Gel.

Les semifinals varen tenir dues cares ben diferenciades. la primera on es va poder veure un bon partit d’hqoeui gel, amb emoció i twnsió a l’hora que es va acabar decantant per Les Angles, per un ajustat 0-1. I una segona cara, molt diferent, a la segona semifinal on el Zockers, va passar per sobre d’un Andorra Hoquei Gel, al derrotar-lo 0-11.

A la final, es va poder veure un gran espectacle en el gel del Palau de Canillo. El Zockers va aconseguir el triomf, per un ajustat 5-4 i d’aquesta manera es proclamava campió de la segona edició de la LAHG. En el partit pel tercer  quart lloc, el Ràngers va derrotar a l’equip del Principat 2-9, quedant així en tercera posició.

 

A la cerimònia de premis, també es varen lliurar guardons individuals. D’aquesta manera, el jugador Víctor Ros dels Ràngers va ser nomenat millor jugador de la competició i Aaaron Carretero, millor porter.

Deixa un comentari

Previous post El NOMADBALL s’imposa tant en categoria masculina com femenina en el Torneig 3×3 Andorra City Fest
Next post Paulo Domingues es proclama campió del 19è Trofeu McDonalds TopKata de Karate