Eloy Casals jugarà la seva darrera competició oficial com a jugador del FC Santa Coloma

El porter del Vallbanc FC Santa Coloma Eloy Casals jugarà l’Europa League que serà la seva darrera competició com a integrant de la primera plantilla del club colomenc.

Casals de 37 anys penjarà d’aquesta manera les botes dels terrenys de joc després de 8 temporades a les files del club colomenc on ha pogut viure en primera persona les sis lligues consecutives que ha aconseguit el Vallbanc FC Santa Coloma i també el títol de la Copa Constitució, les dues Supercopes, a més de rebre set vegades el trofeu al porter menys golejat de primera divisió. Però si hi ha un fet que el marcarà en el record del futbol andorrà, aquest és el gol que va fer en el minut 95 del partit de tornada de l’eliminatòria de la fase preliminar de la Champions League del 2014 davant l’FC Banants d’Ereván (Armènia) que va permetre passar ronda, per primera vegada a la história. Casals ha jugat un total de 203 partits amb el Vallbanc FC Santa Coloma. El seu únic gol marcat possiblement hagi estat el més importants a la história del Vallbanc FC Santa Coloma.

L’encara porter colomenc ha destacat pel seu joc però també pel seu bon caràcter com a company. Temporada a temporada el porter ha sumat pel grup i això ha estat una dels motius que els seus companys el tinguin com a un referent dintre i fora del camp. Casals s’ha guanyat el respecte de companys i rivals pel seu “bon fer” i per la correcció en que ha actuat, en tot moment.

El Vallbanc FC Santa Coloma ja s’està planejant un sopar-homenatge en la mida i la categoria que es mereix, l’encara porter.

Un cop finalitzada la seva vinculació amb el FC Santa Coloma, l’actual porter colomenc entrarà a formar part de l’staff de la Federació Andorrana de futbol com a Director Esportiu, càrrecv que ocupava David Rodrigo abans que el nomenessin Secretari General.

 

Foto: UEFA

Deixa un comentari

Previous post Millor marca personal de Bernat Lomero a Loulé
Next post Blanca i Joan Aracil preparats per 2 Alpes

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint