Eloy Casals presentat com a nou Director Esportiu de la FAF

Tot i que era un secret conegut per tothom, l’actual seleccionador sub21 de la Federació Andorrana de Futbol serà el nou Director Esportiu. Aquesta informació s’ha fet oficial aquest dimecres al migdia en roda de premsa a la sala de la FAF amb la presència del propi Eloy Casals i el President Fèlix Àlvarez.

El màxim mandatari federatiu ha explicat que “hem volgut fer-ho oficial un cop s’ha retirat com a jugador”. Àlvarez ha afegit que “és un home de la casa que ha estat a les seleccions sub16, sub19 i ara porta la sub21, per la qual cosa créiem que és la persona ideal pel càrrec”. El President de la FAF també ha explicat que “en un principi compaginarà la tasca de seleccionador sub21 amb la de director esportiu, tot i que cal acabar de parlar-ho quan acabi el seu contracte de seleccionador a finals de la fase actual que juga la selecció.

Eloy Casals ha explicat que “li fa molta il·Lusió el càrrec i que la seva responsabilitat serà de la selecció sub21 cap a abaix, en cap cas sobre l’absoluta, tot i que amb el Koldo treballem molt mà a mà”. Tot i això si que ha comentat que l’absoluta “està fent el canvi generacional que li toca, sense cap tipus de problema, ja que jugadors com Aláez, Martínez i Iker Àlvarez han donat el salt, cosa que és el que toca”.

Deixa un comentari

Previous post La FAE presenta els seus equips de surf de neu i estil lliure
Next post Presenten la tercera equipació del Morabanc Andorra