Els cadets de la Fandjudo al campionat de França

El passat dissabte es va portar a terme el Campionat de França de categoria cadet on la Fandjudo va tenir representants de la mà de Matteo Yebra i Jan Ballesté a -55, Alejandro Romero i William Hanna a -66, Joaquim Tomàs a -73, Natalia Hanna a -52, Neus Hernández a -57 i Isona Cerro a +63.

A la categoria masculina, el sorteig presenta un combat a 1/8 de final contra Judo Catalan de Perpinyà, que al final van guanyar la competició. Els andorrans van perdre per 4-1 amb una victòria lluitada del William Hanna. A la repesca, Andoora competeix contra Judo Rodez, i cauen per 4-1 amb una victòria de Joaquim Tomàs.

Pel que fa a la categoria femenina, el primer enfrontament Andorra el perd per 2-1 amb una bona victòria de la Natàlia Hanna, però quedant-se sense poder lluitar per les medalles.

Previous post Victòria del Fontromeu 5-7 davant el Nopuckmes
Next post L’esquí de fons amb Del Rio i Grioche obre el Festival Olímpic de la Joventut Europea