Els Catarres, autors de ‘Batec tricolor’, l’himne de l’FC Andorra 

L’FC Andorra ha presentat aquest divendres el seu himne: Batec Tricolor, una melodia que vol arribar a sonar a la Lliga de Campions. I ho fan amb tota mena de luxes: Els Catarres són els autors de compondre i interpretar l’himne, un grup que a més, ja té experiència amb el públic andorrà, perquè són habituals a les festes majors del Principat. Per tant, la Grada Unita Fortior ja té deures per aquest estiu.

En aquest sentit, la lletra explica que “vam néixer sota el cel més blau, des del Valira fins als cims més alts, amb un gran somni entre les mans i l’esperit valent i audaç”. “Som els fills de les Valls lliures, la llum daurada en la foscor, una família d’indomables, el cor vermells dels lluitadors i en cada pas, avancem cap a la victòria. En cada alè, entonem el cant més ferm: més vius que mai, fúria tricolor, bategant per sempre, forjant llegendes”, diu. 

La presentació que s’ha portat a terme a la sala d’actes de Morabanc ha comptat amb la presència de Jan Riera, Èric Vergés i Ferran Vilaseca.

Pots escoltar el nou himne de l’FC Andorra en el següent enllaç: https://www.youtube.com/results?search_query=himne+fc+andorra o a Spotify: https://open.spotify.com/track/4F0T9sTa3f82EZVkrT5xOU?si=vReCHJbOSXeCDqF3u0zVsg.

Deixa un comentari

Previous post La FAF emet un comunicat en referència a un pressumpte acord entre Inter i UE Sant Julià
Next post Recta final per les inscripcions de la Volta als Ports