Els e-sports andorrans arrenquen amb força

L’Associació Andorrana de e-sports, presentada fa molts pocs dies arrenca amb força aquest 2021, en el que seran les seves primeres pases. I ho farà amb un cicle de conferències que tenen com a objectiu donar a conèixer aquesta modalitat esportiva que cada cop té més adeptes.

És per aquest motiu que en format webinar, degut a la situació de pandèmia que està vivint el Principat, l’AAEE ja té tancat les diferents conferències que es desenvoluparan durant el primer semetres de l’any 2021.

Una manera forta de comença el seu camí com associació, on es busca donar a conèixer i desenvolupar un treball de promoció i difusió de la modalitat. El ponents seran membres actius d’un sector que va a l’alça. Des de gamers, fins a psicòlegs, passant per especialistes tecnològics, i membres de diferents equips professionals. 

L’aposta pels e-sports és destacada per part del Govern d’Andorra i s’espera que destacats membres del Govern i fins i tot representants dels grups polítics que formen part de l’arc parlamentari del Consell General puguin exposar la seva “particular” visió sobre aquesta especialitat que en paisos com Argentina, França o Estats Units mou milions de dolars.

Foto: Mercedes-Benz.

Deixa un comentari

Previous post Gutiérrez, out a l’eslàlom de Flachau
Next post Matías Vargas, 75è a Santa Caterina Valfurva