Els equips de la FAE entrenen amb l’halterofília

Aquesta setmana el grup de l’equip nacional d’esquí alpí ha assistit a diverses jornades d’halterofília per tal de millorar la tècnica en una pràctica esportiva amb la qual hi ha una “transmissió bastant gran a l’esquí alpí”, en paraules del preparador físic de la FAE, Damià Costa.

Les jornades estan dirigides pels tècnics especialistes en halterofília, Ruben Rajadell i Jordi Stavrou. Hi assisteixen els esquiadors dels equips FAE, a més de dos membres del grup EEBE, Roger Bartumeu i Ty Acosta.

En una primera jornada, la sessió es va realitzar al Centre d’Alt Rendiment d’Ordino, mentre que aquest dijous la cita ha estat a la seu de CrossFit Les Valls, on s’han realitzat rodes d’entrenaments entre els diferents esquiadors.

Damià Costa, preparador físic de la FAE: “És una setmana de tecnificació d’halterofília amb dos tècnics que havien competit en aquesta modalitat. Estem fent una setmana de progressió i perfeccionament dels moviments d’halterofília, per després poder-ho aplicar als nostres entrenaments. A més, creiem que té una transmissió bastant gran a l’esquí alpí”.

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post Ernest Forgas marxa de l’FC Andorra
Next post Acord entre l’Ajuntament d’Alàs i la FAF