Els equips de la FAE ja toquen la neu

Després de setmanes de treball físic a Andorra i també d’uns  dies de descans, els esquiadors dels equips nacionals han tornat a la neu. Ho ha fet en diferents llocs i en diferents dates, tots pensant en l’inici de la temporada que cada vegada és més a prop.

                                                  

L’equip de velocitat femení, amb Cande Moreno, i el masculí, amb Matías Vargas i Kevin Courrieu, han estat a Les Deux Alpes des del passat dia 20 d’agost fins avui divendres 28. El grup té previst un descans de quatre dies i un altre bloc de físic a França. Més tard, des del dia 1 de setembre fins el 7 tornaran als entrenaments a Saas Fee, per després tornar novament a la neu, del 15 al 23, en aquest cas a l’Stelvio per fer una estada de velocitat.

Per altra part, els equips de tècnica també tornen a la neu. L’equip femení, amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, són a l’Stelvio des del dia 27, i continuaran allà fins al 31. Més tard, tornaran a l’Stelvio per una nova estada, del 6 a l’11 de setembre. Pel que fa a l’equip masculí, ha estat quatre dies a Peer (Bèlgica), a una estada indoor, i avui divendres viatgen direcció Stelvio, on estaran fins el 4 de setembre. Així mateix, Joan Verdú ha tornat a esquiar després de la lesió, i ho ha fet a l’Stelvio, on va arribar el dia 27 i s’hi estarà fins el 4.

Deixa un comentari

Previous post Joan Vinyes en solitari, en el Circuit de la Comunitat Valenciana
Next post Luís Blanco, la tercera renovació del FC Santa Coloma