Els esports d’estiu a La Massana, en marxa !!

El Comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per a infants i joves de la parròquia. Tot i que la setmana passada, a partir del final del curs acadèmic, ja es va oferir un programa d’activitats, és a partir d’avui quan donen el tret de sortida els Esports d’Estiu i les Setmanes temàtiques, per als infants, i l’Estiu Jove, per als que ja han fet els dotze anys i fins als 18 anys.

En aquesta primera setmana hi ha cent-seixanta dos infants inscrits. Els qui han optant pels Esports d’Estiu passaran una setmana variada, amb jocs, excursions i tallers. Pel que fa a les Setmanes Temàtiques, han donat el tret de sortida amb “Step Up La Massana”, un curs d’arts escèniques, per aprendre a ballar i cantar dalt un escenari.

“Totes les activitats tenen un caràcter cent per cent lúdic perquè volem que els nens es diverteixin. Però també totes tenen un rerefons educatiu i els nostres monitors treballen per transmetre valors”, assegura el conseller Kevin Poulet.

En la mateixa línia s’ha organitzat també l’Estiu Jove, en aquest cas en horari de matí, “ja que els joves necessiten també el seu temps per anar per lliure”, assegura Poulet. Cada dia se’ls proposa activitats diferents, que van des de la cursa d’orientació (que han fet el primer dia) fins a diverses disciplines esportives (boxa, escalada, esquaix…) o un taller fotogràfic.

El Comú de la Massana ofereix subvencions a totes les famílies que no poden assumir el cost de les activitats, ja que l’objectiu és que cap infant ni jove no es quedi sense passar unes bones vacances.

 

Foto: Eduard Comellas / Comu de La Massana.

Deixa un comentari

Previous post 20 esportistes participen en el campus d’handbol de la federació andorrana
Next post Gol Solidari lliura 5.000 euros a l’Aina