Els esquiadors de fons a Stelvio

L’equip d’esquí de fons de la FAE es troba a l’Stelvio per continuar amb la preparació de la temporada. Després de tot l’estiu a Andorra amb la preparació física al Refugi d’Entrenament d’Alçada de Naturlandia, a partir d’ara anirà alternant estades a la neu amb el treball a casa. Aquesta setmana, Carola Vila i Irineu Esteve són a l’Stelvio en el que és el seu primer contacte amb la neu.

Joan Erola, entrenador: “Aquesta és la primera concentració que fem amb neu aquest any. Hem pogut fer tota la pretemporada molt bé a Andorra. Hem fet un bloc molt consistent, des que vam sortir del confinament, des del mes de maig fins a principis de setembre, sempre treballant a Andorra. Hem pogut acumular les hores i el treball que havíem de fer i hem treballat molt bé. Els xavals estan molt bé. Han fet els tests de validació, que han sortit molt bé. Crec que hem fet un bon primer bloc de treball i ara comencem a tocar neu amb el segon bloc de treball abans de les curses. És una mica de posada a punt tant en el tema tècnic com de perfomance i veurem com van aquests dos mesos i que el COVID ens permeti fer les estades com les tenim programades. Aquí a l’Stelvio, tot i que no hi ha massa neu, tenim unes condicions bastant correctes, podem entrenar bé i ara anirem fent una setmana de neu, una altra a casa, una altra de neu, i així fins a finals d’octubre. I, depenent de com quedin els calendaris, que ho sabrem a final de mes, veurem com enfoquem tot el calendari de curses”.

Carola Vila, fondista: “Estem contents. Al principi costa una mica trobar les sensacions sobre la neu però poc a poc ens anem adaptant, i estem contents de poder tocar neu ja”.

Irineu Esteve, fondista: “Tenim unes bones condiciones per ser la primera glacera, i a veure com passa. A casa hem descansat molt bé”.

 

 

Deixa un comentari

Previous post Naturlandia tanca l’estiu superant les espectatives inicials
Next post Charlon Kloff ja entrena amb el Morabanc