Els mundials de Pal Arinsal i el de Zurich, objectius dels ciclistes de la FAC

Aquest dijous al matí, al Restaurant la Taverna de Pal s’han presentat els objectius de la temporada 2024, pels integrants dels equips nacionals de la Federació Andorrana de Ciclisme. El Mundial de BTT que acollirà Pal Arinsal i el de ruta que es portarà a terme a Zurich seran els objectius prioritaris, en un curs en el que la FAC buscarà tenir el màxim de presència internacional. En el mateix acte, s’ha fet oficial l’acord per a tres anys de l’acord amb Pal Arinsal com a patrocinador principal de la Federació on a més, del suport que donarà a dos esportistes de manera individual, cada temporada. En aquest sentit Josep Marticella, director General de Pal Arinsal ha mostrat la seva satisfacció per “seguir confiant en la FAC”. Aquesta temporada 2024 seran: Arnau Graslaub en descens i Kilian Folguera en BTT.

Els equips nacionals de la Federació de ciclisme estaran formats per:

BTT
En la categoria cadet: Arnau Postigo i Roger Delgado; en categoria Sub23 el formaran Nuno Gomez i Roger Turné; en categoría Elit: Xavier Jové, Killian Folguera, Oriol Pi i Jéssica Cruz.

DH
Hi haurà dos representants en la categoria Elit: Àlex Iscla i Arnau Graslaub

RUTA
En la categoria júnior hi haurà Gerard Mora: en categoria Sub23 hi seran Adrià Regada i Enzo Fuentes i en la categoria Elit: Oscar Cabanas.

GRAVEL:
La secció la formaran corredors d’altres disciplines que doblaran sempre que puguin. D’aquesta manera els integrants seran Xavier Jové, Kilian Folguera i Oscar Cabanas.

El president de la FAC, Gerard Riart ha mostrat la seva satisfacció perquè “el ciclisme andorrà continua creixent i això és sempre bó”. Riart ha afegit “voldria donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors que ens donen suport. Sense ells no podrien fer el que fem”.

Per la seva banda, Alain Cabanes, secretari d’Estat d’Esports ha posat en valor el patrocini privat “és important que hi hagi empreses que confiin en el treball federatiu i també és important que les federacions no només esperin els diners públics i que treballin en el patrocini privat, com és l’exemple de la Federació de Ciclisme”.

El treball per aquest 2024 dels integrants de la FAC s’espera que sigui intens. Els diferents equips, els hi serà aquest 2024 un bon test de cara a Andorra 2025.

 

Foto: Cecilia Bellomo / FAC

Deixa un comentari

Previous post Naiara Liñan, a Sofia, a la cerca d’una plaça pels JJOO de Paris
Next post Marxa Chris Czerapowicz