Els partits del Morabanc contra Mònaco i Guipúzcoa ajornats

La confirmació el passat diumenge de quatre positius de la plantilla del Morabanc Andorra més els dos postitius que fa dies que es troben confinats en els seus domicilis deixa a la plantilla del Principat en “quadre” per participar en els propers partits que ha de disputar l’equip aquesta setmana. Un, en el que és el primer partit de la segona volta de l’EuroCup a la pista del Mònaco i l’altre dissabte a Guipúzcoa en una nova jornada de l’ACB.

Les normatives Covid19 de les dues competicions són diferents. En aquest sentit a Europa, es permet jugar sempre i quan la plantilla tingui vuit jugadors disponibles. Pel que fa a l’ACB, això és completament diferent ja que obliegn a estar 15 dies sense jugar des de la confirmació que les PCR siguin negatives. 

En aquest context, tota la plantilla del Morabanc Andorra es troba confinada en els seus domicilis. Uns per ser positius i uns altres per ser contactes directes de positius. Aquest fet fa que els partits d’aquesta setmana hagin quedats ajornats.

Cal recordar que hores d’ara, el conjunt del Principat té partits ajornats contra el Bilbao (que en un principi s’ha de jugar el 12 de novembre) i el Zaragoza (a data per determinar). Si arriben les comunicacions oficials que es supenen els dos partit d’aquesta setmana, els andorrans hauran de fer forat en les seves agendes, en un calendari ja atapeït de partit.

Hores d’ara, el 10 de novembre, el Morabanc hauria de desplaçar-se a Bèlgica per jugar contra el Telenet Giants Antwerp. Dos dies més tard haurà de jugar el partit aplaçat a Bilbao i el cap de setmana haurà de rebre a la Bombonera al líder de la competició, el Real Madrid. Després el dimarts 17 de novembre desplaçar-se a Bologna per jugar contra la Virtus, abans de marxar cap a Canàries per jugar contra l’Herbalife el dia 21 de novembre. Queda lliure el dia 19 de novembre, on pressumiblement es podria programar el partit d’ACB entre els andorrans i el Casademont Zaragoza.

En definitiva, tota una bogeria.

 

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Gol Solidari lliura 2000 euros a ASSANDCA
Next post La FAN ha organitzat una estada de natació artística amb Mònica Boneu