Els penals deixen fora el FC Santa Coloma

El Vallbanc FC Santa Coloma no va poder passar ronda a l’Europa League al caure en els penals 3-4 davant el FK Iskra de Montenegro. Una injusta expulsió de Jordi Aláez en el minut 40 va marcar el partit que tot i dominar el conjunt rival, va ser molt igualat.

El partit va començar amb domini visitant. El Vallbanc FC Santa Coloma semblava dominat per la situació cosa que facilitava els atacs visitants. Malgrat això, l’ordre defensiu imposat per Albert Jorquera permetia somiar. Tot es va trencar en el minut 40, quan l’àrbitre decideix expulsar Jordi Aláez per una inexistent agressió. Aquí es va acabar les opcions dels colomencs que es varen veure obligats a cedir la pilota.

El partit va arribar al descans i a la represa, els de Jorquera varen ressituar-se amb un 1-5-4 en defensa que va provocar molts problemes als montenegrins que no veien la manera d’atacar el sistema defensiu colomenc. Cert que la possessió era completament per l’Iskra, però els colomencs amb un ordre excel·lent, tot i l’home menys, varen saber suportar els atacs visitants per primer arribar a la fi dels 90 minuts amb el marcador inicial de 0-0, i després forçar els penalts després dels 30 minuts de temps extra.

A la loteria dels penalts, va sortir creu, deixant eliminats un Vallbanc FC Santa Coloma de la primera ronda d’una Europa League, de manera injusta.

Al final del partit Albert Jorquera analitzava el partit dient que “està clar que l’expulsió ha marcat el partit, perquè ha arribat quan nosaltres començaven a desenvolupar una mica el nostre joc”. El tècnic de Bescanó afegia que “a la segona part ens hem vist obligats a cedir la pilota, i això a mi no és el que vull del meu equip”. Jorquera va finalitzar dient “estic molt orgullós de l’equip de què ha fet i de la seva actitud”.