Els pilots de l’ACA Esport protagonistes al català de Muntanya

Ramón Plaus i Edgar Montellà, al volant dels seus respectius Silver Car, van tornar a mantenir una bonica lluita per aconseguir el triomf a la categoria CM-Promoció. Després de la intensa matinal, el triomf va somriure a l’experiència de Plaus, encara que només fora per la mínima diferència de 2 dècimes respecte a un Montellà que va lluitar per vèncer al seu mentor.

Esmentar que, igual que va succeir a Alcover, Plaus i Montellà també van ocupar una posició al podi absolut de la prova del Moto Club Manresa. En aquesta cas van pujar al segon i tercer graons d’aquest podi, ja que el vencedor inqüestionable de la XXII Pujada Callús – Sant Mateu del Bages va ser Francesc Munné (DemonCar).

Felipe Brandao (SpeedCar GTR) i Ramiro Acevedo (SpeedCar GT1000) també van competir en la categoria CM-Promoció, aconseguint una meritòria cinquena i sisena posició respectivament. Tots dos pilots van disputar a Sant Mateu la seva primera competició amb les mecàniques esmentades.

Marc Solsona no va poder debutar a Sant Mateu.

El jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra no va poder iniciar la temporada competint a la Pujada Callús – Sant Mateu del Bages. El seu calendari inicial per al 2021 va haver de ser modificat per motius personals. La celebració de la prova del Moto Club Manresa ha enxampat al Marc en ple procés d’exàmens. No hi ha dubte que el jove pilot andorrà té les prioritats ben definides.

Gerard de la Casa (Subaru WRX) va tornar a ser protagonista a la categoria de Turismes, una vegada més va haver d’enfrontar-se en una lluita desigual amb els Porsche de Jordi Gaig i Joan Salvans, en la qual va ocupar una tercera posició després d’una primera mànega realment espectacular. Amb un crono de 2’48”750 va quedar a 42 mil·lèsimes de Salvans, sens dubte la segona posició era possible. No obstant això, en la segona pujada de carrera el Subaru va dir prou i l’intent del pilot de Gedith Center de millorar el seu crono es va frustrar sense poder travessar la línia d’arribada.