Els problemes a la pretemporada generen dubtes pel debut a Bilbao

El MoraBanc Andorra torna a l’ACB i ho farà a la pista del Surne Bilbao Basket aquest diumenge (17:00 hores) en el partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Endesa.

Amb tota la il·lusió possible dins les maletes, l’equip de Natxo Lezkano posarà rumb cap al País Basc per aconseguir una re-estrena dolça a la millor competició d’Europa. El conjunt andorrà arriba amb uns dubtes generats per una pretemporada farcida d’obstacles. I es que ha estat just aquesta setmana quan Lezkano ha pogut comptar amb tots els jugadors per poder pujar el nivell d’exigència dels entrenaments.

En aquest primer partit tindrem al davant a un Surne Bilbao Basket al qual no li faltarà ganes de demostrar davant la seva afició. En una mítica Miribilla, els de Jaume Ponsarnau arriba amb un conjunt de jugadors renovats respecte al de la temporada passada. Un Bilbao que ha estat molt notable durant la pretemporada, superant fins i tot al Real Madrid, recent campió de la Supercopa. Un club i equip amb els que ens lliguen moltes cares conegudes: Tobias Borg, Rafa Luz, Andrew Goudelock, Felipe Dos Anjos, Thomas Schreiner i Paco Vázquez.

Rafa Luz ha resumit les dificultats de les darreres setmanes de pretemporada: “Totes les dificultats han anat fent ferida. I encara més pronunciada degut a la posició de base, en la qual hem de generar el joc.” El jugador brasiler veu el got mig ple dient que “tenim aquesta setmana prèvia a Bilbao per treballar i fer-ho bé. Cal que posem la màxima concentració en els entrenaments per poder fer un bon partit”. Per la seva part, Natxo Lezkano en referència a la pretemporada ha exposat que “El que ha passat o deixat de passar ja no compta, ara mateix la prioritat és guanyar”. No obstant això, l’entrenador ha volgut subratllar que “els partits de preparació han tingut valor. Som plenament conscients de les coses que hem fet malament i també de les que hem fet bé, estem preparats”.

 

Foto i text: BCA.

Deixa un comentari

Previous post Mònica Dòria aconsegueix el bitllet olimpic per París 2024
Next post Primera edició de l’Andorra Gym Cup