Els quarts passen per guanyar a Las Palmas

Partit més important del que sembla el que disputaran dimecres, el Morabanc Andorra davant el Granca, en el que serà un dels partits de la tercera jornada del Top16. Els del Principat amb un balanç igualat d’una victòria i una derrota i tenint present que a la segona volta d’aquest Top16, tindran tres partits a la Bombonera, es presenten a Las Palmas amb l’objectiu d’aconseguir un balanç positiu i ser un ferm aspirant a la classificació pels quarts de final.

Casualitats de la vida, en el Granca militen quatre jugadors molt estimats a les fil·les tricolors, que tot i això segur que no tindran cap tipus de mirament a l’hora de dificultar les accions andorranes: Oliver Stevic, Andrew Albicy, John Shurna i Beqa Burjanadze. No es pot agafar d’exemple el darrer enfrontament d’ambdós partits. Els d’Ibon Navarro sortien del brot de la Covid i varen acabar apabullant els insulars 62-79. D’aquell dia fins ara, el Granca ha canviat molt.

“Tenim un partit difícil contra un equip que té grans jugadors i que a més ens coneix molt bé i nosaltres a ells” exposa el tècnic David Eudal que afegeix que “Gran Canària darrerament ha fet molt bons partits i nosaltres després del partit de Bar anem amb moltes ganes de fer un bon partit i intentar guanyar”. Eudal explica també que “serà un partit molt important perquè ells es juguen molt i nosaltres volem fer un pas endavant en la competició i el faríem si guanyéssim”. El tècnic admet que “poster estem arribant als finals de partit més frescos perquè estem podent treballar havent recuperat jugadors i anar afegint a Artsiom Parakhouski”. Per Clevin Hannah el “partit será dur perquè ells son un molt bon equip i, a més, els jugadors que han fitxat son de molt talent”. Sobre els viatges constants de les darreres setmanes i com poden afectar a l’equip, el base nordamericà ha manifestat en roda de premsa que “és la nostra feina i està clar que estem passant molts dies fora de casa però al final el vestidor està bé i els jugadors estem bé junts i entenem que aquest és el món de bàsquet”.

Foto: ACB Photo.

Deixa un comentari

Previous post Set medalles per Andorra a la segona jornada del Borrufa 2021
Next post Jiménez Kasintseva guanya 7-6 i 6-4 i puja al 970 del rànking WTA