Els sèniors de Karate Xavi Andorra llueixen a la XaviAndorra Karate Cup 2022

El passat cap de setmana, dies 17 i 18 s’ha disputat al pavelló Prat Gran d’Escaldes-Engordany la XaviAndorra Karate Cup 2022, campionat organitzat pel Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

La competició s’ha disputat en les modalitats de Kata Individual i Kumite Individual i per equip on s’ha tingut prop dels 200 competidors procedents d’Espanya, França, Portugal, Finlàndia, Panamà i Andorra. 

Tres jornades diferents de competició entre divendres 17 per la tarda i dissabte 18 matí i tarda.

Del principat han participat els tres clubs de la franquícia Karate Xavi Andorra (Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany, Club Karate Xavi Herver d’Ordino i Club Karate Jion de la Massana). També el Club Karate Encamp on destaquen Sandra Herver que ha estat medallar d’or en la modalitat kumite per equips en la categoria sènior femení (+18 anys) fent equip amb la competidora finlandesa Titta Keinanen del Gimnàs Vistabella. Una categoria molt disputada amb molts combats per les dues integrants de l’equip.

Aquest campionat ha estat la darrera competició i posta a punt de l’andorrana abans de sortir el proper divendres dia 24 cap a Orán (Algèria) per representar al Principat als Jocs del Mediterrani.

Per la seva part, Sergi Herver ha estat argent en la modalitat de Kumite per equips en la categoria sènior masculí (+18 anys) fent equip amb el competidor portuguès i medallista europeu Nuno Moreira del Club Karate Maia. Al igual que en el cas de la Sandra, molt disputada la categoria amb molts combats pels dos integrants de l’equip.

D’altra banda, Silvio Moreira va aconseguir un aregnt en la modalitat de kata individual sènior (+16 anys) perdent la final per un ajustat 2-1 davant el canari Diego Hernandez del Gimnàs Vistabella.

Deixa un comentari

Previous post Es queden a un pas de les finals
Next post Patrick Rodriguez i Xavier Martinez campions de dobles del Provincial de Lleida