Els Sub13 i sub15 de l’Andorra Hoquei Gel a Boadilla del Monte

Aquest passat cap de setmana passat una comitiva de jugadors de les categories SUB13 i SUB15 de l’Andorra Hoquei Gel va viatjar fins al Club de las Encinas, per participar en l’edició d’aquest any del torneig Internacional de Boadilla del Monte (Madrid). Els del Principat van aconseguir una meritòria 6a plaça. Cal destacar que equips com el Puigcerdà i el Barça, tots dos de Catalunya, portaven en les seves files jugadors també formats en el la cantera de l’Andorra Hoquei Gel.

El torneig es va jugar en modalitat de primera fase de grups, on es van fer dos grups de 4 equips cada grup, i on jugaven una primera lliga de tots contra tots. En aquesta primera fase l’Andorra es va enfrontar contra els equips de Huarte (Navarra), Boadilla (Madrid) i Jaca (Osca). Després es jugava els quarts de final, entrellaçant els equips dels dos grups segons la classificació obtinguda. En aquesta segona fase l’Andorra es va enfrontar al Puigcerdà. I per últim, es jugaven les semifinals i finals, el mateix per decidir del 5è al 8è lloc, on l’Andorra es va trobar els equips de Txuri-Urdin (Donosti) i La Nevera (Majadahonda).

L’Andorra Hoquei Gel està reunint el màxim d’esforços per aconseguir que els nens i nenes de les categories SUB9, SUB11 i SUB13, participin en el màxim de tornejos i poder així millorar al seva experiència amb aquest esport.

Foto: AHG.

Deixa un comentari

Previous post Carla Mijares guanya el gegant FIS de Baqueira
Next post Berta Miquel acaba el primer dia de la Copa del Món de Sofia en 47a posició