Els surfistes Marin i Estévez tornen a la neu

Els surfistes de neu, Lluís Marín i Maeva Estévez, han tornat als entrenaments a la neu. Ho han fet aquesta setmana a l’estació de Les Deux Alpes (França).

L’activitat a la neu dels dos esportistes de la FAE va començar dilluns i s’allargarà fins dijous, per repetir la setmana següent també de dilluns a dijous, en aquest cas només amb Marín.

Aquestes estades formen part del procés d’entrenaments de pretemporada, després de mesos de preparació física tant a casa amb motiu de la crisi sanitària, com després les setmanes següents ja dins del procés habitual d’obertura.

Lluís Marín, surfista de neu: “La tornada a l’snowboard l’estic fent paulatinament. Estem anant tranquils, no estem en circuit ni res, així que anirem ‘in crescendo’ a poc a poc. Ara mateix no tenim un circuit amb condicions per provar, però estic molt content d’estar a la neu entrenant després de quasi set mesos. Ara, amb ganes de tornar al nivell que tenia l’any passat abans de tots els cops que vaig rebre a principi de temporada, i pensant en els Jocs d’aquí dos anys. Aquesta és una pretemporada important per tornar a agafar confiança i arribar als pròxims Jocs amb un molt nivell i molta confiança. El nivell l’he tingut moltes vegades, però el que m’ha jugat males passades ha sigut el cap. Ara he de fer front a les coses d’una manera diferent, treballar amb aquesta pressió que em fico jo mateix en aquestes situacions i seguir treballant, com sempre”.

Maeva Estévez, surfista de neu: “L’objectiu d’aquest estatge és tornar a agafar el ritme, tornar a estar a la neu i tenir-ne contacte, reprendre sensacions. Es tracta de fer molt treball de base, que és el que estem fent. També estem aprofitant per fer tests de material de cara a la pròxima temporada. De moment faré només aquesta estada, després treball en estiu i combinant amb la preparació física, continuant amb el cardio que he fet aquesta primavera, i també fent més musculació, més volum, i a partir de setembre ja treballarem més tècnica, de cara a les curses del novembre”.

Deixa un comentari

Previous post Tot apunt pel Campus Marc Bernaus
Next post Col·laboració entre el CG Manresa i el FC Andorra