Els treballs en la posta a punt de la moto marquen els lliures de Cardelús a Portimao

Els entrenaments lliures de la quarta cita de la temporada del Moto2 European Championship que, quest cap de setmana es disputa al circuit de Portimao, han estat marcats pels treballs en la posta a punt de la moto i una certa dificultat per situar-se als primers llocs .

El dia no ha començat del tot be amb una caiguda tot just als primers instants de la primera sessió d’entrenaments lliures de la jornada. Afortunadament, el pilot andorrà no ha patit cap lesió i ha pogut disputar alguns minuts de l’entrenament després que els mecànics del seu equip li reparessin la moto per acabar novè amb un temps de 1’45.242 a un segon del millor registre de la categoria.

A la segona sessió del dia el pilot de Promoracing ha marcat el 8è millor registre amb una volta ràpida de 1’45.381.

Cardelús valora en aquests termes la feina feta en aquestes jornades: “Avui hem millorat clarament respecte a la jornada d’entrenaments lliures d’ahir, però no ha estat suficient. Alguna cosa ens està fallant en la dinàmica de treball que no ens permet fer el pas necessari per rodar en temps que ens permetin situar-nos al Top5, però no és res que no es pugui resoldre analitzant tota la informació acumulada de cara als classificatoris de demà. La caiguda que he tingut al principi de la primera sessió del dia només ens ha fet perdre un cert temps, però, per sort, no m’he fet res i els mecànics de l’equip han fet un gran treballat per tornar a tenir la moto en condicions al cap de pocs minuts. Demà toca fer un clar pas endavant per donar-li a volta a un cap de setmana que no ha començat del tot be.”

Demà es faran les dues sessions d’entrenaments classificatoris que definiran la composició de les graelles de sortida de les dues curses que es disputaran diumenge a partir de les 13:00 i les 16:00 respectivament.

 

Deixa un comentari

Previous post Julen Lobete, reforç de luxe per a l’atac de l’FC Andorra
Next post Mònica Doria passa a semis de Canoa i de nou Laura Pellicer es queda a la repesca

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint