Els U16 i U19 de l’EEBE, a la glacera de l’Stelvio

L’Stelvio és una de les cites gairebé obligades en temporada estiuenca i els equips d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu també aprofiten les condicions de la glacera per continuar esquiant i preparant la temporada.

L’evolució dels dos grups de l’EEBE, els U16 i els U19, es fonamenta en generar les bases perquè els i les esquiadores continuen creixent en la pràctica de l’esquí de competició. Entre el treball físic que encara continua el seu procés també s’inclou la feina sobre la neu que, en aquest cas a l’Stelvio, es realitza aquests dies.

El grup U16 de l’EEBE va arribar a la glacera el passat dia 29 d’agost per romandre fins el dia 7, mentre que l’U19 va arribar el dia 1 i allargarà l’estada fins el dia 10. Cada grup funciona de manera autònoma, tot i que també compaginen sessions d’entrenament conjuntes, la qual cosa beneficia al grup en la seva totalitat. Així ho explica Xavier Bellsolà, màxim responsable esportiu de l’EEBE: “Les sensacions són súperbones. El grup U19 està funcionant molt millor que l’any passa. La veritat és que tenim a un grup d’U19 que porta dos anys amb nosaltres i això es nota molt, perquè ja estan en la dinàmica, ja els hem estat formant i ara tenim els fruits. En les dinàmiques es nota molt”.

El bloc U19 masculí el formen Aritz Alvarez, Jaume Núñez, Pere Cornella, Cerni Gil, Marc Fernández, Èric Ebri, Enzo Fuentes, Nicolàs Piccino, Adrià Prats i Ferran Torres, a més de Lluís Torres, que no ha pogut viatjar per lesió. L’estructura U19 femenina de l’EEBE no hi és en aquesta estada a l’Stelvio perquè està integrat en l’equip nacional femení.

Així mateix, l’U16 femení està format per Minerva Tor, Lia Escabrós, Emma Rafel i Isona Cerro, mentre que l’U16 masculí és el format per Maià Font, Iu Carmona, Nicolau Daban, Jordi Tàpies, Joan Loan i Tom Farré.

Pel que fa a l’staff tècnic, amb Bellsolà al capdavant, compta amb Didac González i Aitor Mulero, a més de Marc Oliveras i Matías Vargas, que s’estrenen a una estada com a tècnics, així com Martí Lázaro, que és el preparador físic.

Deixa un comentari

Previous post Tercera posició d’Oriol Martinez en el WTT Youth Contender d’Eslovènia
Next post Derrota injusta d’Andorra U21 0-1 davant una Eslovènia que no ha fet res