Em crec al Nacho

Dissabte al vespre, un cop finalitzat el partit entre el BAXI Manresa i el Morabanc Andorra, vam poder veure la piulada de Chima Moneke, on titllava de racista a Nacho Llovet. Sorprenentment, a la roda de premsa post partit el tècnic badaloní del conjunt del Bages, Pedro Martínez encara encenia més el foc, amb unes declaracions incendiàries i partidistes en defensa del seu jugador. Primer el Morabanc Andorra, com a club i deprés el mateix Nacho Llovet varen sortir per negar aquestes acusacions.

Sense estar en el Nou Congost, ni estar en el passadís de vestidors, on en el descans es varen enganxar ambdós jugadors i que es va saldar amb dues tècniques (una a cada un) li porto donant voltes a tot el succeït. Això ja ve de lluny, o no tant, més concretament del passat gener a la Bombonera, on ja se les varen tenir.

Em costa molt de creure, les acusacions a Nacho Llovet. Ho dic, perquè fa molts anys que conec al Nacho i en cap moment he vist, ni he sentit una mala paraula ni un mal comportament. Les acusacions del jugador del BAXI Manresa són molt greus i caldria que els òrgans disciplinaris de l’esport entressin “de facto” per esbrinar el succeït. Si és cert o no d’aquestes injúries. Si ho és, cal prendre decisions. Però si no ho són, també cal prendre-les tant pel propi Moneke, com per Pedro Martínez que va deixar un parell de perles que com a poc, són sancionables si no són certes.

Moneke i Llovet, se les varen tenir a la pista. El que va passar en el parquet, s’hauria d’haver quedat allà. Però ja que s’ha fet públic, repeteixo que s’investigui. Jo ho tinc clar: em crec al Nacho.

Deixa un comentari

Previous post Vuit medalles pels judoques del Principat a la Copa de Govern
Next post Torna la Copa del Món de KL

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint