Empat 1-1 de l’FC Andorra davant l’Eivissa

La LigaL’Andorra ha empatat el seu duel contra l’Eivissa en un duel que s’ha posat molt costa amunt a la primera meitat però que s’hauria pogut guanyar a la segona. Els tricolors, que ho han intentat fins al final, han anotat dos gols en el darrer quart d’hora, però s’han quedat curts a l’hora de completar la remuntada amb una tercera diana que han buscat però que, finalment, no ha arribat.

El guió del partit era evident com seria, però els d’Eder Sarabia s’han trobat amb un Eivissa que ha estat implacable cada vegada que s’ha acostat a la porteria de Nico Ratti. En la primera ocasió clara, Coke s’ha imposat a la defensa tricolor a la sortida d’un córner i ha obert el marcador (7′). Abans del quart d’hora de joc, Jacobo, el més actiu de l’atac local en el primer temps, ho ha provat amb un xut que ha rebutjat Fuzato però, al 25′, en una acció aïllada i sense perill aparent, la intervenció del VAR ha determinat unes mans de Jacobo dins l’àrea que han suposat el 0-2 d’Ekain des dels onze metres.

A l’Andorra li tocava remar molt per aixecar el resultat advers i, al 29′, ha tornat a ser Jacobo qui ha fregat el gol en una doble ocasió. I encara abans del descans, Jandro ha xutat molt a prop del pal. A la represa, el partit s’ha convertit ja del tot en un atac-i-gol total a la porteria eivissenca, però als d’Eder Sarabia els hi ha costat trobar espais per fer mal a la defensa visitant. Fins que al 64′, en una bona centrada de Carlos, Bundu ha rematat de cap al pal. A partir d’aquí, l’Andorra s’ha animat, sobretot gràcies a les accions d’un inspirat Bundu per la banda dreta. El de Sierra Leone ha fet lluir Fuzato en dues ocasions en un minut i poc després ho ha provat Mika amb un xut que s’ha enverinat al tocar les cames d’un defensa.

I al 75′ ha arribat el gol de l’esperança. Nova jugada de Bundu, passada enrere i gol de Sinan Bakis. Aleshores sí, els tricolors han anat a buscar el 2-2 amb tot. Hector ha xutat alt i, al 85′, finalment ha arribat el gol gràcies a Almpanis, que ha aprofitat un xut desviat d’Adri Vilanova per anotar l’empat. Però l’Andorra no s’ha conformat aquí i en els darrers minuts ha buscat completar la remuntada. I ho hauria pogut aconseguir si un defensa no hagués salvat la rematada de Carlos Martínez al primer pal.