Empat 2-2 de l’FC Andorra a Lugo

La LigaL’Andorra ha marxat amb un punt de la visita al camp del Lugo en un partit que ha tingut una mica de tot. Els gallecs s’han avançat en dues ocasions en el marcador i els tricolors s’han quedat amb deu jugador abans del descans per una targeta vermella directa a Alti. A la represa, ha tornat la igualtat numèrica amb l’expulsió de Jordi Calavera i, a les acaballes, l’Andorra ha gaudit d’ocasions per endur-se el partit.

En un partit estrany i una mica destensionat després que la derrota del Málaga donés la salvació matemàtica al conjunt d’Eder Sarabia, el Lugo s’ha avançat en el marcador en una rematada a plaer des del punt de penal. Però l’Andorra ha reaccionat bé i després d’una gran jugada individual de Germán, Rubén Bover ha tornat la igualtat en el marcador (13′). Abans de l’empat, Bakis ha gaudit d’una ocasió claríssima però, molestat per un defensa, no ha aconseguit donar-li la direcció desitjada a la centrada de Bundu i el seu xut ha anat al cos del porter.

Després de l’1-1, l’Andorra ha controlat, però li ha mancat profunditat i el partit ha canviat quan, en una ràpida transició local, Alti ha estat expulsat per fer una falta com a últim home. Amb deu, els tricolors han intentat tranquil·litzar el duel a través de la pilota, però el Lugo ho ha provat amb un xut de Sebas Moyano que ha desviat Marc Vidal i una rematada alta de Javi Avilés.

A la represa, Jordi Calavera ha estat expulsat per agafar Iván Gil i el partit s’ha tornat a igualar, almenys pel que fa als jugadors sobre el terreny de joc (50′). Set minuts més tard, Bakis ha tingut una ocasió molt clara per acabar de donar-li la volta al marcador quan ha caçat el rebuig a un xut d’Iván Gil però no ha pogut girar el coll suficientment per enviar el seu cop de cap en direcció a porteria. Ha replicat Carbó amb una forta canonada i, al 77′, el Lugo ha tornat a avançar-se en el marcador a través d’una falta lateral que ha rematat Alberto al fons de la xarxa.

Però de nou, els tricolors han tornat a reaccionar bé i, en una altra falta lateral, Hector ha servit enrere i Iván Gil, sol a la frontal, no ha perdonat (85′). Encara quedava temps per completar la remuntada i l’Andorra ha gaudit d’ocasions de sobres per aconseguir-ho: però Carlos ha xutat al pal, Hector desviat i la rematada de Vilanova ha sortit fregant el pal.

Foto i text: FC Andorra

Previous post Segon lloc de Cardelús en una de les dues proves a Estoril
Next post Aixàs i Grau son les primeres guanyadores de la primera prova de la Lliga Nord