Empat 5-5 d’Andorra davant la millor França de la història

Resultat molt meritori el que ha aconseguit avui la selecció nacional d’Andorra a la tercera jornada del Campionat d’Europa d’hoquei patins. Empatar 5-5 davant la millor França dels darrers temps que lluita per estar entre les quatre primeres del continent és un enorme resultat i fa que la tricolor s’hagi tret l’espina del mal resultat davant Alemanya, de la jornada anterior.

Els gols de Gerard Miquel (2), Bernat Picanyol, Oriol Antequera i Nil Dilme han aconseguit empatar, en un partit que a 1:10 guanyaven els del Principat, però que un gol de Di Benedetto, a 58 del final ha impedit sumar el que hagués estat el primer triomf.

Només acabar el partit, el seleccionador andorrà, Wiffy Balart explicava que “estic molt content i orgullós del treball que han fet en el dia d’avui els nanos, ja que empatar contra la millor França de la història és un èxit”. Balart ha afegit que “crec que hem fet una cosa molt gran, perquè li hem jugat de tu a tu, durant tot el partit a la millor França de la història”. Balart ha seguit dient que “l’empat contra França és una burrada, molt content de l’esforç i el treball dels deu jugadors que s’han desplaçat a Paredes. Tots han sumat moltíssim”.

El proper partit d’Andorra serà el dijous a les 18:30 davant Itàlia.

 

Deixa un comentari

Previous post Presentat el Projecte ONE TEAM EuroCup
Next post Martí Vila renova amb l’FC Andorra fins el 2024