Empat a 2 de l’ENFAF davant el Vilafranca

El femení de l’ENFAF no ha passat de l’empat a 2, aquest dissabte en el Centre d’entrenament de la FAF a La Massana, davant el Vilafranca. Les andorranes a cinc minuts per cloure el temps guanyaven per 2-0 però dos gols de les visitants han donat “la tarda” a un ENFAF que es mereixia molt més.

La primera part no ha estat del tot bona. Tot i que el més positiu ha estat que l’ENFAF mantenia la seva porteria a cero, no aconseguia tenir el ritme del partit que desitjava i això ha mimvat les seves ocasions.

A la segona meitat tot ha estat diferent. El ritme ha pujat, cosa que al Vilafranca li ha provocat un desgast que ha pogut aprofitar un ENFAF que ha arribat molt més sencer al tram final de partit que les seves rivals. En el minut 65, una jugada ràpida des de la porteria pròpia d’Ainhoa Fernández la ha rebutMaria Ruzafa que s’ha escapat per velocitat. Al veure la sortida de la portera visitant li pica, fent pujar l’1-0.

El domini físic de l’ENFAF era notable. Després d’una rematada alta de Marina Fernández, el conjunt andorrà pressionà a la sortida de la pilota, i ha estat Erica Fernández que d’una primera opció intenta batre a la portera visitant, però rebutja, tot i que a la segona un veritable míssil fa pujar el 2-0. Era el minut 71, i les andorranes tenien molt ben encarrilat el partit que han vist com la portera visitant desfeia el 3-0, en el 79, després d’una rematada de cap d’Èrica Fernandez.

El Vilafranca agonitzava, però ho seguia intentant. Una centrada per l’esquerra al segon pal, era rematada per la visitant Gemma que feia pujar el 2-1, ja transcorreguts 85 minuts de partit. El gol ha despertat a les visitant que intentaven aconseguir l’empat. Una jugada a 20 segons per cumplir-se el temps reglamentari, idèntica que a la del gol, permetia a Paola empatar el partit a 2. L’ENFAF encara ha tingut una oportunitat, ja en temps de descompte. Maria Ruzafa ha marxat per velocitat de les seves defensores però el seu xut ha marxat massa escorat per poc.

Un empat a 2 que deixa un repartiment de punts amb mal regust de boca, d’un conjunt que aquest cop mereixia millor premi.

Previous post El CV Encamp perd 1-3 davant el Barberà
Next post Una setantena d’esquiadors participen a la Marxa Andorra Fons de Naturlandia