En marxa les activitats estiu 2020 del Circuit Andorra – Karting Gené

Marc Gené i Alex Bercianos han donat a conèixer, aquest dimarts, el programa d’activitats per a l’estiu 2020 del karting. Aquest està gestionat per l’expilot de Ferrari durà a terme en les instal·lacions del Circuit Andorra.

De les novetats per a aquest període, cal destacar la possibilitat d’utilitzar el circuit al complet (1 km). També es pot disposar de 4 modalitats de karts (infantil, biplaça, adult i competició). La darrera novetat és l’horari que serà de 11.00 hores fins a 19.00 hores de manera ininterrompuda, fins al 15 de setembre.

Marc Gené ha explicat que “les sensacions de rodar per tot el circuit han estat excel·lents”. A més ha afegit “em sembla una gran idea la d’incloure un kart de competició en l’oferta als clients”

Per la seva part Alex Bercianos, va mostrar la seva satisfacció pels primers dies de l’estiu al dir que estàvem convençuts que havíem de fer un salt qualitatiu per a fer front a la difícil situació que estem vivint”

Destacar que el Circuit Andorra no ha oblidat les activitats que feia habitualment amb motos i cotxes: “continuem potenciant amb material nou aquestes activitats perquè clients de diferents nivells de pilotatge trobin una mecànica amb la qual sentir-se còmodes en la pista”.

 

 

Foto: FotoEsport.

Deixa un comentari

Previous post Cinc jugadors del draft estaran a l’òrbita del FC Andorra
Next post Complerta la segona fase de repoblació a Esbalçat, Creussants, Estanys Forcats i Montmantell