Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Enorme partit del CV Encamp que apunt està de derrotar el líder, el CN Sabadell

El CV Encamp ha demostrat aquest dissabte, en el Complex Esportiu d’Encamp que pot plantar cara a qualsevol equip de la categoria. Per terres encampadanes visitava el líder en CN Sabadell que ha acabat guanyant 2-3, però li ha anat de molt poc, perquè els locals han tingut una pilota de partit, en el cinquè set quan anaven 15-14.

El partit ha començat de la pitjor manera pel CV Encamp, amb moltes errades que els condenavant ràpidament a perdre el primer set 16/25. Tot semblava que el partit aniria per la via ràpida ja que els visitants han estat molt superiors en totes les facetes: rematades, recepcions.

Tot i això, en el segon set els encampadans han reaccionat. Amb molta més tranquilitat han pogut posar-se per davant en el marcador. La lesió de Javi Borrego, un dels puntals de l’equip, complicava més les coses als locals, que no s’han intimidat i han acabat guanyat la segona mànega 25-18.

El tercer set tornava un altre cop a semblar-se al primer, un CV Encamp amb molta pressa i ansietat no aconseguia lligar les jugades amb garanties i xocaven una i altre vegada o en els bloquejos visitants o a la xarxa, cosa que feia que el CN Sabadell aconseguuís el triomf, de manera contundent 11/25.

Els encampadans han tret el caràcter que els caracterittza, i tot i que els ha costat tancar el set, han pogut aconseguir-lo, sobretot gràcies a carregar el joc sobre les rematades en carrera de Carlos que no podien ser controlades pel quadre visitant, i forçant així el que seria el tie-break.

Un tie-break d’infart on els dos equips no han donat en cap moment el partit per perdut i es van intercanviar punts de alta qualitat. El CV Encamp arribava amb un 15-14 i servei, en el que era la possibilitat de finalitzar el partit. No ho han sabut aprofitar i finalment els visitants s’emportarian el partit 2/3 amb 15/17 al tie-break, en el que ha estat un gran partit de voleibol.

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment