Ens deixa Víctor Santos

Víctor Santos, el que fou president de la FAF de l’octubre del 2013 fins al maig del 2019 ha traspassat aquest dimarts. El dirigent va ser una persona vinculada a la Federació Andorrana de Futbol des dels seus inicis. Després de divuit anys exercint diferents tasques i sent una figura destacada per fer créixer i desenvolupar el futbol andorrà, va assumir la presidència a l’octubre del 2013 fins al maig del 2019.

En el seu currículum consta que va ser entrenador de l’FC Encamp, Santos va estar al capdavant de l’equip quan es va enfrontar al FC Zenit en una eliminatòria de la Copa de la UEFA la temporada 2002/03. Més tard passaria a assumir responsabilitats a la FAF, treballant amb les seleccions andorranes tant de futbol com de futbol sala, alhora que va ocupar el càrrec de director esportiu al Centre Esportiu Pas de la Casa –Encamp.

Santos va passar vuit anys abans de la seva elecció com a vicepresident de la FAF. Després de la seva elecció, va marcar el desenvolupament del futbol juvenil, el futbol femení i la infraestructura futbolística a Andorra com a objectius clau. “Intentarem augmentar la quantitat de camps de futbol per a cada club d’aquest país”, va dir. Durant el seu mandat es van construir instal·lacions importants per al país com ara l’Estadi Nacional i el Centre d’Entrenament de la FAF.

Foto: X.Miró/FAF.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú, a les Copes d’Europa de supergegant de Santa Caterina
Next post La parròquia de Sant Julià de Lòria nomenada “Ciutat de l’Esport Europea 2023”

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint