Entrenaments en neu per a Esteve, Vila i del Rio

Els equips nacionals de fons funcionen aquests dies a ple rendiment en entrenaments amb neu. Carola Vila i Gina del Rio estan exercitant-se a Davos, mentre que Irineu Esteve es troba a Trysil.

La Carola i la Gina, a Davos

L’equip femení va arribar a Suïssa el 8 de novembre. Carola Vila i Gina del Rio tenen prevista aquesta estada suïssa fins el 19 de novembre. L’escenari és Davos, lloc habitual d’entrenament de l’equip de la FAE en aquestes primeres setmanes de la temporada 2023-2024.

L’Irineu, a Noruega

Irineu Esteve va arribar el passat dimarts a Noruega, on s’hi estarà les pròximes setmanes. La primera parada ha estat a Trysil, on va estar entrenant fins ahir diumenge amb part del seu equip (Team Aker) amb condicions de cursa i neu. Avui dilluns l’equip es desplaçava a Beitostolen per romandre una setmana més d’entrenament.

Després de Beitostolen, el següent desplaçacament serà a Ruka (Finlàndia) per disputar la primera Copa del Món el 25 i 26 de novembre (10km interval start en clàssic i 20km mass start en lliure, respectivament). Després de Ruka, el calendari portarà l’andorrà a Gallivare (Suècia) a la segona Copa del Món (una cursa de 10km interval start en clàssic).

Deixa un comentari

Previous post Setè lloc de Tony Cachafeiro a Las Vegas
Next post Complicat cap de setmana per Amalia Vinyes a Jerez