Èric da Silva prepara la darrera cursa de la Copa d’Espanya de minivelocitat a Burgos

Una temporada atípica. Aquesta és l’expressió que utilitzem habitualment aquests dies. Si ho posem en context del Campionat d’Espanya de minivelocitat on participa l’andorrà Èric da Silva, encara ho és més. Un campionat que només tindrà tres curses, com a mínim és catalogar-ho d'”atípic”. Si no hi ha res de nou, el circuit de Kotarr a la població de Pueba del Lago a Burgos acollirà la tercera i darrera prova de la Copa d’Espanya de minivelocitat que organitza la RFME. No és segur perquè sembla que es podria confinar Burgos, cosa que provocaria automàticament la suspensió de la prova.

En l’aspecte purament esportiu, Èric da Silva ha tingut mala sort en el campionat. La primera prova disputada va trencar el motor, cosa que si s’hagués produït el calendari normal, hauria tingut suficientment temps per recuperar el 0. Degut a la Covid-19, les proves han anat caient. Això ha comportat que només a la cursa de Campillos, l’andorrà ha pogut puntuar i d’aquesta manera el posiciona en un desè lloc a la classificació general provisional.


A la població burgalesa, Èric da Silva buscarà sumar els màxims punts possibles. El seu objectiu és el de seguir agafant experiència, ja que la Copa d’Espanya és exigent. Amb un bon equip com és el “Cuna de Campeones” tot el que sigui millorar la classificació actual, serà tot un èxit, si és que al final pot disputar-se la cursa.

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jiménez Kasintseva passa la primera ronda de l’ITF de Plovdiv a Bulgaria
Next post El Morabanc Andorra cau a Krasnodar 76-61 amb un 20% de tirs de dos punts

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint