Èric Garcia, nou Director Tècnic de la Federació de Tennis d’Andorra

La Federació Andorrana de Tennis ha informat aquest divendres que incorpora a Eric Garcia, com a nou Director Tècnic de la Federació en substitució de Ricardo Rodeiro que en breu rebrà la liquidació. Garcia fa poc menys de dos mesos que treballa a la pista amb els jugadors.

Eric Garcia, amb una llarga experiència amb la gestió, programació de tennistes professionals s’ha incorporat com a la Federació amb l’objectiu de “fer créixer el nombre de participants del nostre esport en el Principat”. Garcia que en l’actualitat té 28 anys ha marcat unes línies de treball, amb el beneplàcit de la Federació que busca “millorar el nivell dels jugadors actuals i ampliar el nombre de llicències que actualment hi ha en el Principat”.

Garcia ha estat a Estats Units, Xifra, França i Alemanya, té clar que “cal potenciar la competició entre els jugadors del país, només així podran evolucionar”. Garcia també ha explicat que “cal donar a conèixer aquest esports en el país, ja que falten nens”.

El nou Director Tècnic de la Federació de Tennis té clar que “tenim una jugadora com la Vicky que ens ha d’ajudar a augmentar el nombre de jugadors que tenim ja que ens ha de servir d’exemple perquè els jugadors vegin que es pot arribar a tenir un bon nivell, si es treballa com cal”.

Una altra línia que vol implementar Garcia és “anar a les escoles d’Andorra perquè estic convençut que hi hauran molts nens/es que voldrien jugar a tennis”.

 

Deixa un comentari

Previous post El Comú d’Encamp obre les inscripcions a les activitats esportives comunals
Next post Copa Catalana i Copa d’Andorra a La Serradora de Santa Coloma