Èric Silva, el diamant en brut de la velocitat andorrana

Només té vuit anys, però ja fa tres anys que competeix. L’Èric Silva, l’any 2020 competeix en dues escuderies, una: l’Escola Tècnica de Girona (ETG) per competir en el Campionat de Catalunya i una altra, “La Escuela de Campeones” de València, amb qui competeix en el Campionat d’Espanya.

El seu pare, Cèsar Silva explica que “la gent només veu la foto quan plega, però al darrere hi ha un treball molt dur i fort”. Segons el pare del pilot “el somni és intentar seguir el camí dels seus ídols, però tots sabem que això és molt difícil”. En aquest sentit, el Silva per segueix dient “cal anar pas a pas i anar evolucionant, abans de fer-nos una idea d’on pot arribar”.

A l’Èric té veritable passió per les motos i la velocitat, però està en un procés d’aprenentatge total. Enguany ha saltat de les minimotos, a una muntura molt més grans de 110cc. És per aquest motiu que ha viscut molts canvis en molt poc temps. Tampoc ha ajudat, la Covid-19, que ha impedit fer els kilòmetres que li pertocarien amb la seva nova muntura, que li suposaria guanyar experiència.

Malgrat tot, en Cèsar Silva veu “una bona evolució pel poc temps que ha pogut rodar amb la moto”.

L’Èric Silva, amb només vuit anys es pot considerar un diamant en brut, en un competitiu món com el de la velocitat. Ara, caldrà tenir el seny i la precaució necessària per fer els passos que li calen, i sobretot, quan li calguin. Si no, es podria quedar, com l’etiqueta de “diamant” i prou.

Deixa un comentari

Previous post Mari Martínez continua difonent “la donació a Andorra” participant a la Volta als Ports
Next post Un camp de darrera generació per La Massana