Eric Da Silva finalitza tercer a La Madalena

Cara i creu a les dos curses que Eric Da Silva va disputar el cap de setmana a Vilagarcia d’Aurousa, a la darrera prova del Campionat d’Espanya de minivelocitat que es va disputar en el circuit A Madalena de 1,17km de llargada. Si a la primera de les curses no va creuar la línia d’arribada (DNF), la segona va finalitzar en tercera posició, tancant així el campionat amb una meritòria setena posició final.

El pilot andorrà va anar evolucionant durant passaven les jornades. En els entrenaments oficials, Da Silva va finalitzar quart a amb una millor volta de 54:000 amb diferències que el separaven dels tres primers que anaven de les 125 fins a 227 centèssimes. Zaragoza, Maluenda i Climent estaven per davant d’ell. En el warm up, Da Silva va millorar el setting de la seva montura cosa que li va permetre estar en un esperançador segon lloc, previa a l’inici de la cursa.

En el moment de la cursa en el circuit de A Madalena, Eric da Silva ha mostrat la seva qualitat a sobre de la moto a la categoria miniGP 110. A la primera de les dues curses no va poder creuar la línia d’arribada per problemes tècnics, però a la segona, el pilot del Principat va estar lluitant en tot moment per estar més amunt en el podi amb el pilot de l’IMR Mateo Marulanda. Ambdós varen entrar en el mateix segon, separats per 89 centèssimes, cosa que va relegar a Da Silva al tercer lloc final.