El Morabanc Andorra es queda a un pas del triomf davant el Joventut

El Morabanc ha sumat la seva tercera consecutiva a la Liga Endesa després de caure 87-89 davant el Club joventut de Badalona. Un parcial de 2-12 del minuts 15 al 18 del darrer quart ha estat clau perquè els badalonins aconseguissin la victòria i fessin que en el club del Principat s’engeguin les primeres llums d’alarma. Els tricolors s’han quedat a un pas.

El Morabanc Andorra no ha fet un mal partit. Fins que ha pogut mantenir a ratlla el joc interior de la Penya ha pogut estar endavant en el marcador. A la que Tomic ha dominat la pintura, els dominadors han estat els visitants. Tomic ha tingut l’acompanyament d’un estelar Ferran Bassas que ha sabut imprimir el tempo que sempre ha li ha anat bé al seu equip. 

Aquest dissabte, els del Principat no hand eixat de lluitar. Tyson Pérez ha seguit sent el “gladiador” de l’equip. Jeremi Senglin i Clevin Hannah han estat els encistelladors, juntament amb un inspirat Oriol Paulí que, aquest dissabte sí, ha demostrat la seva categoria i perquè segueix jugant a la màxima categoria de bàsquet espanyol.

Dime, Tunde i fins i tot Nacho Llovet han tingut el paper d’aturar a un potent joc interior badaloní que sobretot amb Tomic ha tingut el seu paper clau, amb 19 punts i 30 de valoració. El pivot ha estat acompanyat per un esplèdit Ferran Bassa (14 punts) i un retornat Dimitrijevic (12 punts) que han trencat la ratxa negativa dels seus darrers desplaçaments a la bombonera on no guanyaven des de 1.995.

Pel que fa al Morabanc Andorra, Jeremy Senglin (19 punts) ha estat el màxim encistellador de l’equip acompanyat per Clevin Hannah (17 punts) i Ty Pérez (16 punts). La nota positiva, pel que fa al conjunt del Principat, és l’espurna de bon joc que ha donar el saltenc Oriol Paulí que en moments concrets ha estat el Paulí que Ibón Navarro vol. 

 

 

Fotos: ACB Photo / Albert Martín.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús sisè a la primera de les tres curses de MotorLand
Next post Jiménez Kasintseva debuta diumenge davant Roignot a Roland Garros