Es queden a un pas

No ha pogut ser, tot i que ha estat ben aprop. El Morabanc Andorra ha perdut 88-86 davant el SanPablo Burgos després de tenir setze punts de diferència de renda en el segon quart 25-51 i 37-53. Tot i acabar perdent poca cosa es poc reprovar a uns jugadors que han arribat a la Fase Final de la Liga Endesa, amb dues peces clau com Diagne i Musli, sense poder jugar. No es moment de retreure res, perquè els que han estat ho han donat tot. I més que retreure, cal dona les gràcies, perquè Andorra té un equip de bàsket que davant de tot, fa sentir orgull.

El partit ha estat igualat en tòniques generals. Un primer quart on les constants alternances en el marcador feien gaudir al públic que seguia online el partit. Un segon on semblava que els d’Ibón Navarro podien trencar definitivament el partit. Un tercer, on el SanPablo ho ha donat tot per reduir les diferències, però sense aconsegguir-ho. I un quart, ai el quart… on un parcial de 9-2 en poc més de tres minuts ha tornat a ficar dintre als de Joan Peñarrolla que han vist, com l’Andorra es desinflava a la recta final. A 1:43 els burgalesos es ficaven per primer cop per davant del partit. I excepte l’empat a 83 gràcies als tirs lliures de Nacho Llovet, ja no deixarien de dominar el marcador fins el 88-86 final.

Així és el bàsquet. Emocionant i injust a la vegada. Emocionant perquè el Morabanc Andorra ha estat allà, lluitant amb inferioritat amb la resta d’equips, però deixant-s’ho tot a la pista. Injust, perquè finalitza una temporada esplèndida pel quadre d’Ibón Navarro, on els seguidors de la BMB no han pogut acomiadar-se d’ells. Ara caldrà veure els moviments de la plantilla. La primera pregunta que ens ve al cap és: es queda en Tunde? Marxa en Moussa? Que passarà amb Walker? Ja té comprat el bitllet cap a Sèrbia Musli? S’ha guanyat Todorovic seguir? ….

Benvinguts a l’estiu. Hora d’en Solanaaaaa!!