Es signa l’acord de subvenció del Govern a Vicky Jiménez

Aquest divendres a la tarda, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva acompanyada del Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i del president de la Federació Andorrana de Tenis, Mario Molías han signat l’acord de subvenció perquè la tenista Vicky Jiménez Kasintseva pugui rebre la quantitat econòmica acordada amb motiu del gran èxit aconseguit a principis d’any a l’Open d’Austràlia júnior i en conseqüència l’ascens al número 1 del rànquing mundial de la mateixa categoria.

Cal recordar que la jove tenista té catorze anys i és considerada com una de les joves promeses del tenis mundial. La Vicky ha estat dues setmanes entrenant a Andorra i preparant en alçada el que serà la seva represa de la temporada, on participarà inicialment en un circuit espanyol que comença el 14 de juliol a Platja d’Aro (Costa Brava) i que tindrà proves a Castelló, Madrid per tancar-lo a les Franqueses del Vallès, al costat de Granollers (Barcelona).

Aquesta subvenció segur que li permetrà seguir entrenant i preparant els propers objectius, que com a número 1 del món júnior no poden ser que la resta de Grands Slam que li queden: US Open, Roland Garros i Wimblendon.

Al costat de la tenista, tota la seva família al complet: pare-entrenador, mare i germà. Un cop més, una mostra del bloc familiar que forma la família Jiménez-Kasintseva en un món tan salvatge com és el tenis.

Foto: SFG

Deixa un comentari

Previous post Es queden a un pas
Next post Naturlandia obre el 27 de juny amb noves apostes