Se suspèn la Leyre Trail on la FAM havia de participar

Aquest matí, l’Organització de la Juan Miguéliz Leyre Trail @Leyretrail i després de la darrera resolució del Govern de Navarra ha decidit suspendre el Campionat d’Espanya de carreres verticals a la modalitat de clubs i el Campionat d’Espanya de carreres per muntanya en línia individual i per seleccions autonòmiques. Aquestes proves, on havia de participar els integrants dels equips nacionals de la FAM s’havien de disputar el 10 i 11 d’octubre als voltants del Monastir de Leyre (Navarra).

La Juan Miguéliz Leyre Trail que està organitzada pel Club de Montaña Trotecuto ha decidit que davant de la resolució 459-2020 del Govern de Navarra en la que s’estableixen les noves condicions de les activitats esportives dintre de la Comunitat Foral de Navarra suspendre les proves del cap de setmana del 10 i 11 d’octubre del 2020 i ajornar-les fins al 2021.

Òscar Casal ja mira cap a Àustria i la Zematt.

Vist que cada cop són menys les curses que es portaran a terme en aquesta segona part del 2020, el corredor número 1 de la FAM, el canillenc Òscar Casal ha planificat un parell de curses de manera individual, per treure’s les ganes de competir en caire internacional. Així té la intenció de participar a la Hochkoenigman Run d’Àustria i també a la Zematt (que està confirmada) si és que no les suspenen.

D’aquesta manera, els integrants dels equips nacionals de la FAM hauran de tornar a fer una nova cerca, per aconseguir una continuïtat a les curses, en aquesta temporada 2020 que està sent nefasta.

Foto: Leyre Trail.

Deixa un comentari

Previous post Denúncia de la FAB per les destrosses a les pistes de 3×3
Next post 42 voltes més per Xavi Cardelús