Dimecres, desembre 2, 2020
Banner Top
Es suspèn la Copa d’Europa de Pitztal on havia de debutar Maeva Estévez

Maeva Estevez continua amb la preparació d’una temporada que cada vegada és més a prop, però que pateix també alguns canvis en el calendari inicialment previst. Estevez ha estat quatre dies entrenant a l’estació italiana de Cervinia, on tornarà d’aquí a uns dies per completar altres deu dies de neu.

Maeva Estevez va patir el primer dia algunes molèsties al genoll, però poc a poc va anar adaptant-se al dolor que tenia i va poder entrenar bé. “Hem fet sobretot boarder, amb unes condicions molt bones, molt bon temps i la neu en perfecte estat”, ha manifestat l’esportista andorrana. A Cervinia, a més de les bones condicions de neu i temps, Estevez va poder aprofitar “tres seccions de boarder” per treballar, segons explica: “Hi havia una petita, que era un pump track, una sortida que era grossa, i després un boarder sencer on s’anava ràpid i era molt tècnic, ja que girava molt”, ha explicat Estevez, que ha destacat que aquest boarder ràpid i tècnic ha permès “treballar aspectes molt importants i que sovint no ens els trobem per poder fer-los en pretemporada”. “Ha sigut una estada molt positiva i d’aquí a quatre dies tornem per fer deu dies d’entrenament al mateix lloc”, ha conclòs l’andorrana.

Canvis en el calendari

Amb la pandèmia sobrevolant calendaris i competicions d’aquesta temporada, al boardercross la situació afecta en les primeres proves. Si bé estava previst que Estevez debutés el 25 de novembre a la Copa d’Europa de Pitztal (Àustria), aquesta s’ha suspès i la FIS està pendent de ressituar-la en el calendari. D’aquesta manera, la primera cita seria Montafon (Àustria), corresponent a la Copa del Món d’SBX, del 10 al 12 de desembre.

Foto: FAE

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment