Escaldes-Engordany acollirà tota l’Sportiva Andorra Trail

Aquest dimecres al matí s’ha portat a terme en el Prat del Roure d’Escaldes-Engodany, la presentació de la quarta edició de l’Sportiva Andorra Trail, amb la presència de Josep Batalla, conseller d’esports del Comú d’Escaldes-Engordany i de Gerard Riart, director d’VSL Sports, empresa organitzadora de la prova.

La quarta edició de l’única prova per parelles i per etapes del país tindrà la novetat que les sortides i arribades es portaran a terme des de la plaça Co-Príncep de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Com ja és habitual a la prova, l’Sportiva Andorra Trail tindrà tres etapes: divendres al vespre, a partir de les 20:00 es donarà la sortida a la distància popular de 5k amb un desnivell de 260+, passant per emblemàtiques zones de la part alta de la parròquia escaldenca com els Vilars o Can Diumenge. Aquesta distància serà puntuable per a la Copa d’Andorra de les categories U12 i U14; dissabte a les 10 del matí des de la plaça Co-Prínceps es donarà la sortida de l’etapa reina, anomenada Braibal, amb una distància de 26k i 1.890+. Una distància que serà molt exigent amb un recorregut d’alta muntanya que obligarà als participants a donar-ho tot per aconseguir el seu objectiu. Aquesta segona etapa tindrà un descens nou; la tercera etapa serà l’anomenada Palomera, amb una distància de 17k i un desnivell de 1200+. La sortida serà a les 10:00, d’una etapa e mitja muntanya que permetrà als participants de gaudir d’unes vistes úniques.

A la presentació, el conseller d’esports del comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla ha expressat que “estem molt contents de poder col·laborar amb la prova. Té un format que ens agrada, i el format també, per parelles per etapes. Poder organitzar una cursa i que coneguin la Vall de Perafita- claror és molt important per a nosaltres”.

Per la seva part, Gerard Riart, director de VSL Sports, empresa laurediana organitzadora de la prova ha indicat que “actualment ja hem superat els 220 inscrits de la temporada passada. Aquest dimecres al matí ja portàvem 318”. El propi Riart ha afegit “el 80% dels participants són de fora d’Andorra, amb un total d’11 nacionalitats que és el que busquem, portar a Andorra gent de fora del país”.

Riart que ha volgut donar les gràcies pel suport al Comú d’Escaldes-Engordany, a Andorra Turisme i a l’Sportiva ha volgut destacar dos equips de la marca patrocinadores que participaran a la prova com són: Nico Molina – Jan Margarit i Sergi Turull – Arnau Cases que hauran de veure’s les cares amb els andorrans Carlos Dobarro – Òscar Casal, de l’equip nacional de la FAM.

Moment de la presentació. Foto: Dani Catalàn/VSL Sports.

Deixa un comentari

Previous post La selecció de Wushu-fu a Bèlgica
Next post L’FC Andorra perd en el Nacional davant el Burgos 0-1