Escaldes Engordany presenta els Esports d’Estiu +60

La Consellera de Gent Gran, Hble. Sra. Magda Mata, juntament amb la Cap d’Esports, Sra. Cyrille Ferrandis i la Monitora de Gent Gran, Sra. Vanessa Sánchez Seijo han presentat aquest dimarts, els Esports d’Estiu + 60.

Es tracta d’un servei adreçat a les persones majors de seixanta anys amb l’objectiu d’apropar-les a l’esport amb activitats físiques lúdiques i mentals que permeten mantenir les capacitats motrius, augmentar l’autoestima i facilitar les relacions socials.

Per aquesta 4a edició, la corporació escaldenca proposa fins a dotze blocs d’activitats diferents, amb fins a 21 disciplines, com excursions, circuits d’habilitats i de destresa, mini-tenis, BTT, Bosc aventura i fins i tot una versió adaptada de cursa d’obstacles en entorn natural. Tot un ventall d’exercicis recreatius per treballar la motricitat i l’estimulació cognitiva.

La proposta tamb inclou, entre altres, exercicis de consci ncia corporal, tècniques de respiració i jocs cooperatius.

El Comú ofereix els paquets de tres activitats a un preu de 10 € per persona. Uns paquets que els usuaris podran utilitzar, a la seva conveniència de dates, al llarg de tot l’estiu.

Aquelles persones que es vulguin inscriure s’hauran de dirigir a la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany (Prat Gran).

Foto: Comú e-e.

Deixa un comentari

Previous post La FAN presenta als nedadors que competiran a l’Europeu júnior de Roma
Next post La potent selecció d’Alemanya de natació, de concentració al Pas de la Casa