Escollit l’equip que participarà a l’europeu de cros de Torí

El seleccionador nacional d’atletisme, Xavier Giménez ha donat a conèixer la seva primera llista de seleccionats. En aquest cas la relació d’atletes que representaran Andorra en el 28è Campionat d’Europa de cros que es celebrarà a Torí (Itàlia) el proper 11 de desembre.

El seleccionats són: Aina Cinca, Xènia Mourelo, Carles Gómez i Pol Moya, que formaran part de l’equip de relleus  mixt. D’aquesta manera repeteixen els quatre seleccionats que ja van participar en l’edició del 2021 a Dublín, on cada atleta ha de córrer 1.500 m. L’ordre dels relleus aquesta any s’inverteix i serà per a tots els equips: home, dona, home, dona.

El seleccionador ha destacat la importància que té pels nostres atletes participar en competicions internacionals de tant nivell. Considera que “és una ocasió ideal per agafar experiència internacional de cara els dos grans objectius de la temporada: els Jocs dels Petits Estats de Malta i el Campionat d’Europa de Nacions”. També s’ha referit de forma especifica al Pol Moya i el rol de líder de l’equip que ha d’assumir. Giménez s’ha mostrat molt esperançat en que el Pol, després de l’excel·lent passada temporada, “aquest any torni a fer un salt de resultats i marques”

D’altra banda, l’atleta Nahuel Carabaña participarà a la categoria absoluta masculina. Una prova que consistirà en un recorregut de 10.000 m. Aquesta ja serà la cinquena participació del Nahuel al Campionat d’Europa de Cros. Els anys 2017 i 2018 ho va fer en categoria Sub20 i els anys 2019 i 2021 en categoria Sub23.

En el cas del Nahuel el seleccionador ha destacat que està completant una pretemporada molt bona amb destacats resultats en cros i ruta. Tot i això ha recordat que es tractarà de la primera participació en aquesta competició en categoria absoluta, un salt que vol un procés d’adaptació. Sigui com sigui Giménez confia que el Nahuel “segueixi la seva progressió i aquesta temporada confirmi els excel·lents resultats de la temporada passada”

 

 

Deixa un comentari

Previous post Albert Llovera nou ambaixador de Ford Trucks España amb el que participarà en el Dakar 2023
Next post Mijares suma els primers punts de Copa d’Europa a l’eslàlom de Mayrhofen

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint